Voorkom reputatieschade

Vorig jaar liet ik mijn bedrijfswagen beletteren, omdat ik mijn zichtbaarheid wilde verhogen. Wow🤩🤩🤩, ik was echt zo blij met het eindresultaat. En toen ik daarna voor het eerst ‘zichtbaar’ de weg op reed, was dat best spannend. Want ik besefte meteen, dat ik mijn anonimiteit kwijt was.

Natuurlijk was ik al een ‘heer in het verkeer’😜, maar ik moest me nu extra netjes gedragen. Dus niet snel nog door het oranje verkeerslicht🚦, voetgangers voorrang geven bij het zebrapad, galanter zijn op De Vrijheid wanneer auto’s zich in of uit een parkeerplek wurmen, de maximum snelheid respecteren, niet bumperkleven, op de snelweg ruimte maken voor invoegers of ritsers, de muziek niet te hard wanneer ik met een open dakje of ramen rijd, enz. 

voorkom reputatieschade

Rijden jouw medewerkers ook in een zichtbare bedrijfswagen of -bus? Zijn zij zich er voldoende van bewust dat hun weggedrag van invloed is op het imago van jouw bedrijf? Je staat er misschien niet zo bij stil, maar een reputatie💫 die in jaren is opgebouwd, kan door asociaal rijgedrag😈 in no time beschadigd worden….

Ik las ergens dat 90%😮 van een reputatie wordt bepaald door het gedrag van een bedrijf. Medewerkers spelen hierin dus een enorme rol. Er zijn voldoende voorbeelden van bekende merken die reputatieschade leden, door medewerkers die het niet zo nauw namen met goed werknemerschap. Vooral nu in dit digitale tijdperk, waarin alles en iedereen gefilmd wordt, is dat belangrijker dan ooit.

Wanneer jouw werknemers zich respectvol gedragen in het verkeer👼, dan heeft dat een extra positief effect op het imago van jouw bedrijf. Hiervoor is het wel belangrijk dat zij zich herkennen in de waarden (in de ‘zo werken wij’) die je als bedrijf nastreeft en dat zij zich er aan verbinden🙌

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Yes! Ik wil een marketing abonnement!