Ondernemers helpen groeien

In tegenstelling tot grote organisaties waar de marketing en communicatie over het algemeen goed geregeld is, beschikken kleinere bedrijven vaak niet over de benodigde kennis, capaciteit of middelen om daarmee effectief aan de slag te gaan. Een gemiste kans, want de juiste marketing- en communicatiestrategie helpt je als ondernemer groeien. Wanneer je je als bedrijf beter kunt profileren, worden relaties met bestaande klanten verstevigd en trek je nieuwe klanten aan. Ik krijg er energie van als ik ondernemers kan helpen groeien, door de marketing en communicatie van hun zaak naar een hoger niveau te tillen.

Passie voor marketing en communicatie

Ik ben Margot van der Schans en woon met mijn man, twee volwassen kinderen, hond en drie konijnen in Minderhout. Ik ben mijn loopbaan gestart bij de Rabobank en heb daar de mogelijkheden gekregen en benut om mezelf te ontwikkelen en met de organisatie mee te groeien. Begonnen aan de balie, doorgestroomd naar een administratieve functie, doorgegroeid naar directiesecretaresse tot ik uiteindelijk mijn passie vond in het marketing en communicatievak.loesje

Sprong naar zelfstandig ondernemerschap

Met veel energie en liefde voor het vak was ik bij de Rabobank  verantwoordelijk voor een groot aantal campagnes en activiteiten voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Zowel strategisch als uitvoerend en zowel op het gebied van corporate, interne als marketing communicatie. Ik hou van variatie en afwisseling, wil graag vernieuwen, soms buiten de gebaande paden treden. In de loop van 2015 ging het kriebelen en waagde ik de sprong naar het zelfstandig ondernemerschap als freelance marketing- en communicatiespecialist.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Wat maakt jouw bedrijf of onderneming uniek en hoe vertel je dat aan je klanten? Heb je een nieuw product of dienst en wil je daar een effectieve marketingcampagne voor inzetten? Komt er een noodzakelijke reorganisatie aan, met impact op je medewerkers en waarvoor een zorgvuldige communicatie aanpak vereist is? Ik help je met het bepalen van de juiste marketing- en communicatiestrategie.

Kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan contact met mij op.