Marketing abonnementJe eigen marketing- en communicatiespecialist

Met het Marketing abonnement haal je jouw eigen externe marketing- en communicatiespecialist in huis. Hiermee wordt de on- en offline marketing en communicatie van je bedrijf geleidelijk naar een hoger niveau getild. Tegen een vooraf afgesproken abonnementstarief, starten we een samenwerking. De samenwerking begint met een intakesessie. Tijdens dit gesprek verzamel ik zoveel mogelijk nuttige informatie en breng aan de hand daarvan eventuele knelpunten in kaart. Op basis hiervan maak ik een marketingplan op maat en neem ik de uitvoering en opvolging van het plan uit handen. Als jouw externe marketing en communicatiespecialist, voer ik in overleg met jou verbeteringen door. Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van het Marketing abonnement. Het voordeel hiervan is dat jij je als zaakvoerder vooral kunt bezig houden met ondernemen.

Voordelen Marketing abonnement:

  • je beschikt gedurende een langere periode over je eigen externe marketing en communicatiespecialist;
  • er vindt een uitgebreide intakesessie plaats om zoveel mogelijk waardevolle informatie te verzamelen voor jouw marketing- en communicatiestrategie
  • je krijgt een marketingplan waarmee je uitvoering kunt geven aan je marketing- en communicatiestrategie
  • de uitvoering en opvolging van je marketingplan wordt uit handen genomen, waardoor jij er geen omkijken naar hebt;
  • er is minstens een keer per maand een overlegmoment om voorbije acties te evalueren en nieuwe te coƶrdineren;
  • marketingtips en nuttige ideeĆ«n voor verbeteringen;
  • altijd beschikbaar via e-mail en telefoon.

Heb je behoefte aan een eigen marketing- en communicatiespecialist en spreekt deze manier van samenwerken je wel aan? Met het Marketing abonnement beschik je al vanaf een vast bedrag van 875 euro per maand over een eigen externe marketing- en communicatiespecialist. Neem vrijblijvend contact met me op om te kijken of we kunnen samenwerken.