Lekker duidelijk

Allesbehalve lekker duidelijk was de markering van de wandelroute een paar dagen geleden🙄 We besloten er op uit te trekken in een natuurreservaat🌲🌳 Een prachtig bosrijk en rotsachtig gebied, omgeven door meren met veel kleine eilandjes.

De eigenaar van de B&B had ons een foldertje gegeven met info over het gebied en de wandelroutes👣 De route🗺️ begon met een breed wandelpad door het bos en leidde ons naar een splitsing. We gingen rechts, via een houten wandelbrug het water over naar een eilandje. Daar was de route ineens niet meer zo duidelijk😏 Iets verderop lag een steen met oranje verf. De folder vermeldde er niks over en ook het infobord op de parking niet, dus besteedden we er geen aandacht aan. Wel zagen we een smal kronkelend paadje dat door de begroeiing nauwelijks zichtbaar was en besloten dat te volgen🚶‍♀️…. 

Lekker duidelijk

Na een uurtje zigzaggen (soms klimmen en klauteren) bereikten we een open stuk aan de oever van het eilandje. Daar lag ineens ook een oranje steen en iets verder zagen we een oranje band om een boom…🙈 Aha! Als dat de officiële wandelroute🚸 was, dan zou het vermelden van die oranje markeringen op het infobord en de folder wel zo handig zijn geweest😂

👉Is jouw communicatie wél duidelijk voor je klanten? Zijn je teksten helder en logisch opgebouwd? Kunnen bezoekers op je website gemakkelijk vinden wat ze zoeken? En test je dit soort dingen wel eens uit?

Onderzoek regelmatig hoe de communicatie van jouw bedrijf door je doelgroep ervaren wordt. Hoe? Gewoon door het ze te vragen. Dat levert je waardevolle inzichten op waarmee je je communicatie kunt verbeteren🙌

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Yes! Ik wil een marketing abonnement!