Kracht van verhalen

Ik neem je even mee terug in de tijd🕰️…., naar de zomer☀️ van 1972. Toen werd op camping Duinoord aan Zee in Westenschouwen (NL) in een grote tent, een songfestival georganiseerd. Het was een wedstrijd voor de kinderen op de camping en ik deed mee.

Als 3-jarig meisje met pijpenkrullen stond ik op het podium en zong een paar liedjes. Het eerste was ‘Meisjes met rode haren’ van Arne Jansen en daarna vol overgave (als ik de verhalen van mijn zussen mag geloven) ‘Apres toi’ van Vicky Leandros🎤🎶 In een kleuterversie natuurlijk. Want 3 jaar oud hè ..ik sprak geen woord Frans….. Maar, weet je wat? Ik won!!!🥇👏

Op de prijzentafel stond het mooiste speelgoed uitgestald, waar ik als eerste uit mocht kiezen. Mag je raden wat ik eruit pikte?

De kracht van verhalen

….Nee, geen parasolletje, ik koos een springtouw! Hahaha..😅

Ik kan me niet veel meer van dat optreden zelf herinneren. Wel weet ik, dat ik in de wolken was met mijn nieuwe springtouw. Maar het gevoel van TROTS op wat ik had gepresteerd, was voor mij de super hoofdprijs.

En dat is precies wat mij elke dag drijft: ‘trots zijn’ 🙏 Op wat ik doe, wat ik presteer en wat ik heb bereikt. Voor mijn opdrachtgevers, klanten én voor mezelf.

Vind je dit een leuk verhaal? Ik hoop het. Dit is de kracht💪 van storytelling.

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Yes! Ik wil een marketing abonnement!