Je kunt niet alles

Wijlen mijn vader was een echte allesweter🤓 en alleskunner💪Althans daar was hij van overtuigd.

Toegegeven, hij was handig, maar ten onrechte dacht hij, dat ie overal verstand van had: een vouwcaravan ontwerpen en bouwen, gewassen kweken, kapotte fotocamera’s demonteren en vervolgens weer in elkaar zetten…. 🙈 Dus toen mijn zus haar fototoestel📷 het begaf, zou hij dat wel even fiksen.

Nadat hij de camera zorgvuldig uit elkaar had gehaald en alles eens goed had bekeken, bleef het angstvallig stil rond het project😉 Wekenlang bleef de krant, waar alle onderdelen netjes op lagen uitgespreid, bovenop de kast liggen. De reden lag voor de hand: mijn vader wist niet welk onderdeel kapot was en hoe hij alles weer in elkaar moest zetten. Als wij ernaar vroegen, zei hij dat ie er nog naar moest kijken….🙄 Op dat moment wisten wij genoeg. Na een tijdje kieperde mijn moeder de krant mét alle onderdelen hopla, in de vuilnisbak🤭😂

Je kunt niet alles

De moraal van dit verhaal? Begin ergens niet aan, als je geen idee hebt HOE je het moet doen. Als bij jou als ondernemer de nodige kennis en expertise ontbreekt om voortvarend met je marketing en communicatie aan de slag te gaan, stop dan met aanmodderen. Je bent geen allesweter of alleskunner en dat is ook helemaal niet erg. Schakel de hulp in van een specialist. Dan bereik je veel meer in minder tijd.

Dus heb je een vraag, wil je sparren of kun je wel wat advies gebruiken, neem gerust contact met me op🙌

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Yes! Ik wil een marketing abonnement!