I love my job!

Maar…., wat doe jij dan🤔… als marketing- en communicatiespecialist? Die vraag krijg ik nog wel eens. Tja, dat is lastig in één zin te vangen. Het hangt er namelijk maar net van af wat mijn klant of opdrachtgever op dat moment nodig heeft.

Eigenlijk zorg ik er voor dat doelstellingen makkelijker of sneller worden gerealiseerd. En dat doe ik door het professionaliseren👌 van de marketing en communicatie van mijn opdrachtgevers en klanten. Die doelstellingen gaan trouwens niet altijd over meer omzet, afzet💯 of een hogere naamsbekendheid.

Een paar voorbeelden:

📌Stel je hebt uitbreidingsplannen met je bedrijf. Een betere relatie met de direct omwonenden of andere belanghebbenden is dan wel handig😉

📌Of het lukt jou maar niet om het juiste personeel aan te trekken. Het is dan noodzakelijk om jouw imago als werkgever wat op te krikken.

📌Misschien wordt jouw bedrijf steeds overspoeld door veelal dezelfde vragen van klanten. Blijkbaar is dan de informatie op je website of in je brochures niet voldoende duidelijk of toereikend.

I love my job

Soms duik ik wat dieper in het bedrijf van mijn klanten. Bijvoorbeeld wanneer niet helemaal helder is waarin ze zich precies onderscheiden. Samen met de zaakvoerder en de medewerkers ga ik aan de slag om de identiteit van het bedrijf boven tafel te krijgen🕵️‍♀️ Van daaruit ontwikkel ik een marketing- en communicatiestrategie waarmee het bedrijf zich wel onderscheidend kan profileren in de markt. Doordat wie je bent, wat je uitstraalt en wat je vertelt, zowel on- als offline op elkaar zijn afgestemd, komen je doelen makkelijker binnen handbereik.

Zie marketing en communicatie daarom niet als kost, maar als een slimme investering die zichzelf uitbetaalt💚💸🙌

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Yes! Ik wil een marketing abonnement!