Branding van je bedrijf

Ruim twee jaar geleden liet ik het logo ontwerpen voor mijn bedrijf. Tot op de dag van vandaag ben ik er (gelukkig) nog altijd even blij mee.

Achter je branding, huisstijl, logo of hoe je het ook wilt noemen, zit als het goed een verhaal. Zo ook achter dat van mij. De vormgeving en de gebruikte kleuren zijn niet willekeurig gekozen, ze staan ergens voor💪

🎨De kleuren zilvergrijs, lichtblauw, geel en lentegroen vormen samen een bescheiden, maar toch wel kenmerkende combinatie.

  • Het zilvergrijs staat o.a. voor veelzijdig en stijlvol.
  • Het lichtblauw drukt empathie, eerlijkheid en betrouwbaarheid uit.
  • Het geel vertegenwoordigt mijn vrolijke en positieve karakter, het staat voor creativiteit en probleemoplossend vermogen.
  • En het lentegroen tenslotte staat voor stralend en fris.
Branding Margot van der Schans Communicatie

In het woordmerk MARGOT bevat de letter G een opgaande pijl. Het drukt ‘Groei’ uit en staat symbool voor het positieve resultaat dat ik bij mijn klanten wil realiseren🧚‍♀️

De letter M lijkt wel koninklijk. Het ziet er uit als een kroontje met die twee gele bolletjes erop. Maar dat is het niet. Als je goed kijkt zie je twee mensen die met elkaar in verbinding staan👫 Verbinding, dat is in mijn ogen de essentie van communicatie💙

Wat is het verhaal achter jouw logo?

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Yes! Ik wil een marketing abonnement!