Hoe echt ben jij?

Zeg eens eerlijk, hoe echt ben jij of durf jij te zijn op social media? En kun jij, wie je bent en waar je als bedrijf voor staat, op de juiste manier doorvertalen naar je content?

Veel ondernemers vinden dit lastig en worstelen hiermee. Wat ze dan vaak doen is kijken hoe de concurrent het aanpakt. Op zich is dat goed. Tenminste, als ze die informatie alléén gebruiken om zich nog beter te kunnen onderscheiden. En niet om te copy-pasten. Want dat is wat ik vaak zie, helaas. Dan krijg je van die eenheidsworsten, bleehhh….😖 .

hoe echt ben jij?
Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is 🎵 Elk mens is uniek, zo ook jouw bedrijf. Je staat ergens voor, pakt dingen op jouw manier aan, gewoon omdat je dat belangrijk vindt. Dit gedrag is gebaseerd op jouw normen en waarden. Een persoonlijkheid kopieer je niet zo maar. Dat houd je ook niet vol. Op een gegeven moment val je door de mand. Dus ondernemers, blijf jezelf! Ga op zoek naar het DNA en de identiteit van jouw bedrijf (schakel daar zo nodig hulp bij in) en durf potentiële klanten te laten zien waar jij als bedrijf voor staat 👊

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Yes! Ik wil een marketing abonnement!